København – Sjældne-løb

Sjældne-dagen 2016 er lige om hjørnet, og i år markerer vi igen den internationale begivenhed med et løb. Sjældne-løbet på tre kilometer afholdes i Fælledparken i København d. 28. februar 2016. Alle er velkomne!

Tilmeld dig Sjældne-løbet her

Ruten er valgt, så alle kan være med: patienter, pårørende og andre, som vil være med til at skabe opmærksomhed om den vigtige sag. Det eneste krav er, at du har viljen til at deltage og udfordre dig selv. Det er tilladt både at gå, løbe og bruge kørestol eller andet. Sjældne Diagnoser samarbejder med SPARTA om løbets afholdelse.

Dagens program – tid og sted
Startskuddet til Sjældne-løbet lyder klokken 12:00, men vi opfordrer alle til at komme i god tid, da der inden løbet vil være musik og underholdning. Arrangementet starter og slutter ved Spartas lokaler på Gunnar Nu Hansens Plads 11 (se kort), København 2100. Kom omklædt, hvis du har mulighed for det – der er kun i begrænset omfang mulighed for omklædning i Fælledparken.

Programmet for dagen vil se således ud:

Kl. 11:            Dørene til Sparta-Hallen åbnes, deltagerne registreres og får udleveret konceptpakker. Der kan også købes konceptpakker på dagen.

Kl. 11.45:       Opvarmning

Kl. 12:            Sjældne-løbet skydes i gang

Kl. 12.30:       De første løbere er tilbage og får let forplejning

Kl. 13 – 14:     Sjældne-event i Sparta Hallen med musikalsk underholdning, lodtrækningspræmier, sjældne hverdagshistorier, samt Sjældne-prisen. Sjældne-prisen uddeles af formand for Region H., Sophie Hæstorph Andersen kl. ca. 13.39

Uddeling af Sjældne-prisen
Efter Sjældne-løbet er alle inviteret til uddelingen af Sjældne-prisen i Spartas hal. Sjældne-prisen går til en person, institution eller organisation, som har ydet en ekstraordinær indsats for patienter eller pårørende berørt af sjældne sygdomme. Der vil være forplejninger i form af snack, frugt og diverse varme drikke.

Læs mere om Sjældne-prisen her>>

Følg med på Facebook
Har du ikke mulighed for at deltage i sjældne-løbet, kan du følge med på de sociale medier. Dagen igennem vil vi opdatere Facebook med højdepunkter fra dagen. Derudover vil alle deltagere have mulighed for at dele egne snapshots fra løbet på vores Facebook-side.

Ved at like Sjældne-dagens facebook-side kan du løbende blive orienteret om arrangementet – og samtidig støtte op om mennesker med sjældne sygdomme.

Parkering til Sjældne-løbet
Vi gør opmærksom på, at der til Sjældne-løbet vil være stærkt begrænsede muligheder for parkering i nærheden af Sparta-hallen grundet andre aktiviteter og vejlukninger. Brug derfor i videst mulig omfang kollektiv transport. Der kan bl.a. benyttes:

  • Bus 1.A (stoppested: Århusgade)
  • Bus 8.A (stoppested: Serridslevvej)

Såfremt du kører i handicapbil eller på anden måde har vanskeligt ved at benytte kollektiv transport, så kontakt os på forhånd: mail@sjaeldnediagnoser.dk eller tlf.: 21 71 61 95.